top of page

De toekomstdroom

De Toekomstdroom Poolster Producties
knop titel.png
Lily De Toekomstdroom Poolster Producties Marijke Van den Acker
Roos De Toekomstdroom Poolster Producties Marijke Van den Acker
Violet De Toekomstdroom Poolster Producties Marijke Van den Acker
Johannes De Toekomstdroom Poolster Producties Marijke Van den Acker
Kasper De Toekomstdroom Poolster Producties Marijke Van den Acker
Kato De Toekomstdroom Poolster Producties Marijke Van den Acker

Personages

Roos is een dromer. Ze is lief voor iedereen, maar leeft in haar eigen wereldje, waardoor ze niet altijd op de hoogte is van wat er in haar omgeving gebeurt.

Violet is een ambitieus haantje de voorste. Ze gaat honderd procent voor haar droom met Girlflower. Ze is daarbij niet bang om de leiding te nemen en wordt soms zelfs een beetje té bazig.

Johannes is heel intelligent en steeds enthousiast om bij te leren. Het gepest op school heeft hem onzeker gemaakt, waardoor hij soms te veel wil opscheppen met zijn kennis.

Lily is de relativerende kracht in Girlpower. Ze is slim en rustig, en probeert steeds de vrede tussen dromerige Roos en hevige Violet te bewaren. 

Kaspar is een verlegen jongen. Hij zegt niet veel, maar als het belangrijk is zal hij altijd opkomen voor de mensen van wie hij houdt. Eerst en vooral zijn zus, maar later misschien ook Roos? 

Khalida is een durver die niet bij de pakken blijft zitten. Ze is niet bang om haar menig te geven en sleurt haar verlegen broer steeds met zich mee.   

Daarnaast zijn er nog verschillende andere personages zoals de gekke professor, de ouders van de kinderen, de pesters op de speelplaats, de pinguïns, de bewoners uit de renaissance,....

bottom of page